Kongemynten handler under de bevegelige gjennomsnittene, noe som indikerer at bjørnene og oksene har lite momentum for øyeblikket.

BTC / USD handler for tiden på rundt 165 dollar. Ved åpningen av markedet i dag viser Bitcoin-prisaksjonen et sterkt tegn på oppsving, ettersom det ser ut til å hente tilbake $ 300-nivået over 9-dagers og 21-dagers glidende gjennomsnitt.

Mer er at oksene gjør en god måte å presse på for å unnslippe et bearish teknisk oppsett

Imidlertid, i tilfelle det daglige bullishlyset tett over de bevegelige gjennomsnittene, kan Bitcoin-prisen fortsette sin bullish trend der motstandsnivåene $ 9 700, $ 9 900 og $ 10 100 vil være målene. Unnlatelse av å bryte over de bevegelige gjennomsnittene i kanalen, BTC / USD kan fortsette å være rundt $ 9 100 – $ 9 200 nivåer og handelsmenn kan utvise tålmodighet for klar retning før de legger inn ordre.

Likevel er den tekniske indikatoren stokastisk RSI rundt 25 nivåer med signallinjene pekende på nedsiden for å indikere et selgesignal. I tilfelle oksene ikke klarer å oppnå trekkraft over de bevegelige gjennomsnittene, kan prisen sannsynligvis synke under kanalens nedre grense for å treffe de kritiske støttene til henholdsvis $ 8.700, $ 8.500 og $ 8.300.

Ser vi på det 4-timers kartet, har bjørnene dominert markedet de siste dagene, men oksene trekker nå tilbake i markedet og prøver å skyve mynten mot nord

Hvis ikke, kan $ 9 050 eller mindre spille inn hvis BTC bryter under det 9-dagers glidende gjennomsnittet.

Imidlertid, hvis kjøperne kan forsterke og drive markedet mer, kan handelsmenn forvente en retest på $ 9.200 motstandsnivå, og hvis du bryter dette nivået, kan det ytterligere presse prisen mot motstandnivået på $ 9 250 og over. Den stokastiske RSI er allerede innenfor overkjøpt sone, noe som tyder på bullish signaler.